Bliskost koja traje već više od 50 godina

Internacionalno usmjereni a ipak regionalno ukorijenjeni. Tehnološki na najvišem nivou, ali prizemljeni u temelju: U povezivanju tih kontrasta leži naša jačina.

Priča počinje u godini 1963. – Theo Förch osniva dućan sa vijcima u Neuenstadtu – Kochertürn: Trudom, pogledom na budućnost i dobrim osjetilom za potrebe svojih kupaca dovodi svoju tvrtku do državne razine.Danas, više od 50 godina kasnije, FÖRCH slovi za vodeću tvrtku u direktnoj prodaji za radioničku opremu, montažne i pričvrsne proizvode u industriji i obrtništvu.

No uz sav uspjeh, i dalje smo čvrsto na zemlji. Naši djelatnici vanjske službe govore vašim jezikom – i rado će naći vremena za Vas.Kako bi se mogli fokusirati na ono značajno, FÖRCH ima razne aseve na skladištu: Preko 80.000 proizvoda na primjer. Naš asortiman obuhvaća potrošni materijal, alate, radioničku kemiju, radioničku opremu, dijamantnu tehniku, građevinsku kemiju, pričvrsnu tehniku, cijevne izolacije, krovno ozračivanje i mnogo više.

Za Vas na licu mjesta! Za pokrivanje Vaših trenutnih potreba posjetite nas u našim 24-satnim prodajnim mjestima.

Jednostavno nam se obratite! Za Vas zaduženi prodajni predstavnik rado će Vas savjetovati u osobnom razgovoru – jedan poziv za ugovaranje termina je dovoljan.

[wpforms id=”1045″]

 

0